Om mig og min mission

Mit navn er Luna Munk jeg er 27 år gammel og bosat i Randers, hvor jeg er både født og opvokset, sammen med mine 3 børn Zacharias, Felix og Zilas. Til daglig læser jeg filosofi på Århus universitet og måske så kender du mig fra programmet “De unge mødre” hvor jeg med min deltagelse, både har skabt forargelse, men også indsigt i en anderledes måde at være mor på. I programmets start var jeg sammen med mine børns far, hvor alt virkede til at være fred og idyl, men bag facaden var jeg igennem de sidste 6 år blevet udsat for både fysisk, psykisk og økonomisk vold.

Nu er jeg kommet ud på den anden side, og jeg har taget en beslutning om at hvad jeg har været udsat for, ikke længere skal kontrollerer mit liv og det gør jeg ved at åbne op og tale højt om det. Skylden og skammen over at være udsat for vold igennem så mange år og endda med børn i billedet, har været kæmpe stor, fordi man udefra oplever fordømmelse over hvorfor at man ikke bare gik sin vej, ligesom at man igennem hele forholdet har fået at vide at man er forkert.

Derfor er min mission at åbne op om det her emne, det skal ikke være et tabu eller forkert at være et offer for vold, folk skal have den nødvendige viden om hvorfor det hele ikke bare er så sort/hvidt, ligesom at andre i min tidligere situation skal vide at de ikke er alene. Dette prøver jeg blandt andet på i min bog “Så gå dog fra ham” og også gennem foredrag, samtidig med at jeg ofte snakket om emnet på mine sociale medier hvor du også er velkommen til at følge med.

At være et offer skal ikke være forkert eller et tabu!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os