Tex mex kikærter i tortilla

Lunas kamp #3

Så jeg tilbage, lørdag var jeg i radio 24/7 også har vi været ramt af sygdom, så tiden har stået lidt stille, også på mad fronten, men jeg er back on træk! Im on fire💪

I dag gjorde jeg noget helt vildt, jeg planlagde nemlig fra morgenen af, at jeg ville prøve at løbe et halv marathon. Derfor var min morgenmad også nød til at være lidt speciel, for at jeg kunne klare det med stabilt blodsukker og samtidig måtte det IKKE ligge ret tungt, da jeg så får sidesting. Så det blev blev til en protein bar og en “energidrik”. Proteinbarer er fantastisk kombineret med træning, fordi det også giver det der søde udspil, så man får dækket noget af sit sukker behov 👌

Derefter tog jeg direkte ud og løbe og jeg gjorde det fandme, jeg løb et halvmarathon, 21 km, uden pause! Dog holdte de sidste 3 km ufatteligt hårdt, men jeg holdte fast og klarede det.

Det er simpelthen fantastisk at løbe, jeg føler jeg kan klare hele verdenen ovenpå sådan tur, og det giver så meget tid til refleksion, noget som er yderst værdsat i en meget travl hverdag.

Appen hedder endomondo og kan virkelig anbefales!

Jeg havde lovet mig selv at lykkedes det, så ville jeg belønne mig selv med en frikadelle sandwich fra slagteren, et sundt ikke sundt alternativ, og ovenpå 21 km, så må man sku gerne! Så jeg løb hen og købte den direkte da jeg kom hjem og kværnede den i et væk, og glemte at tage et billede, sorry! 😂😂

Aftensmaden bød på vegetarisk tortilla wraps, det er ingen hemmelighed at jeg elsker kikærter, de er en fantastisk substitut for kød og jeg er bare ikke den store kødspiser, jeg var faktisk selvvalgt vegetar fra jeg var 7 – 11 år, og kød siger mig ikke ret meget, også elsker jeg ideen om bæredygtigheden, ved at skære ned på sit kødforbrug!

Opskriften finder du her:

Tex mex kikærter i tortilla

 

Og ellers har det heddet vand, vand og vand. Jeg holder igen med løb ugen ud for ikke at pådrage mig skader og vil fokuserer på styrketræningen 💪

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tex mex kikærter i tortilla