Hjemmelavet lasagne fra bunden

Lunas kamp #2

I dag har været endnu en god dag! Stadig ingen hovedpine eller abstinenser. Efter de 10 km’s løb i går, besluttede jeg mig for at slappe af i dag, jeg kunne godt mærke mine ben var ramte, og det er med at passe på, og lytte til sin krop ❤

Min morgenmad bestod af noget så kedeligt som havregryn med mælk på! Jeg er igen ikke den store morgenmadsspiser, men sammen med drengene kan jeg godt lige klemme en lille portion ned. Jeg prøver generelt at varriere min morgenmad fra dag til dag, så jeg ikke ender med helt at lade vær’ med og spise.

Til frokost blev det til rester fra aftensmaden, men i stedet for bare at spise det samme, piftede jeg det op med at lave tortilla wraps med tomater, linsebøffer og pesto, og dertil resterne af karry blomkålssalaten. Jeg elsker tanken om raster, men jeg hader det i praksis, så jeg prøver altid at inkorporere resterne i nye retter, på den måde får man også eksperimenteret og prøvet nyt! Og der blev i hvert fald 20 linsebøffer ud af min portion i går, så rester var der rigeligt af!

Opskrifterne finder du her:

Linsebøffer ala Luna

Karry blomkålssalat

 

Til aftensmad var vi ude og spise ved min far, vi fik hjemmelavet lasagne, HELT HJEMMELAVET, som faktisk er min opskrift (jeg har også haft lavet den i afsnittet af “De unge mødre” hvor Zilas fik sit første mad) der til fik vi også en lækker blomkålssalat, der kan jeg dog ikke være med på en opskrift, men lasagnen er fantastisk!

Opskriften finder du her:

Hjemmelavet lasagne fra bunden

 

Og alt er blevet skyllet ned med vand, jeg drikker generelt kun vand, da light produkter både kan øge sukkertrangen og sænke ens forbrænding, og vand er faktisk helt okay, når man lige vænner sig til det 😂 lige nu er det kedeligt, men man ender faktisk med at forbinde vand med tørst og ikke med nydelse som man ofte gør med andre drikke, når man har holdt fast længe nok ❤

I morgen skal jeg til København og i radio 24/7 kl 11 (hvis i vil lytte med) og det bliver nok lidt på slum, men jeg holder fast i vandet, og det sundere alternativ 👏

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet lasagne fra bunden