Karry blomkålssalat

Lunas kamp #1

Så er det skudt i gang, kampen om de sidste 14 kilo! jeg har klaret mig igennem dagen og det har været skønt! Jeg har de sidste 3 uger været afhængig af cola (my guilty pleasure) og jeg forventede egentlig en massiv abstinens hovedpine, som altid plejer at komme når jeg skal “afcolariseres” . Men ingen hovedpine, i stedet masser af gå på mod. FANTASTISK!

Jeg startede morgenen ud med en drikkeyoughurt, cultura med hindbær. Jeg er generelt en idiot til morgenmad og med 3 små børn er den helt perfekt til at have med på farten, sådan en indeholder 280 kcal også er der faktisk også plads til et stykke frugt, hvis man ikke føler det er nok!

Efter jeg havde afleveret børn gik jeg helt bananas og løb 10 km i et stræk, efter 45 dages pause! Det gav eddername også blod på tanden 💪

Frokosten blev rugbrød med stegt torskerogn og 1 hel agurk. Jeg spiser oftest gnavegrønt til min frokost, det er mega nemt også giver det en følelse af at man får mere indenbords, fordi man rigtig skal tage bidder og gnaske 😅 jeg tillader mig selv ALTID at komme smør på brødet, da jeg ikke tror på det er sundt*helt at udelukke noget, fedt skal begrænses, men man skal heller ikke være fanatisk, og der er ikke noget kedeligere og mere demotiverende end en tør rugbrød (hvis du spørger smør-lover Luna her) 

Slutteligt fik vi den lækreste aftensmad Længe, nemlig linsebøffer ala Luna, med karry blomkålssalat, noget der er helt fantastisk i stedet for den klassiske pastasalat med karrydressing. Jeg elsker at finde på kødfrie alternativer, dels fordi der generelt er sundere og dels også i miljømæssig øjemed, også smager det bare meget bedre, hvis du spørger mig 😅

Opskrifterne kan du finde her:

Linsebøffer ala Luna

Karry blomkålssalat

 

Første dag er gået over al forventning, jeg ved at de næste 6 dage bliver hårde, det er altid lige den første uge der er slem, også begynder det at komme. I dag går jeg tidligt i seng, for ikke at sidde og tænke på slik og sukker i de spæde aftens timer, det nemlig oftest der jeg falder i ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karry blomkålssalat