Min vægttabs rejse

Kærligheden?

I 6 år var jeg i et forhold, hele mit voksne liv har jeg været et “vi” og ikke et “jeg”, og de sidste 7 måneder har været en kamp for at respektere det faktum at jeg nu bare var mig, for at finde fodfæste i en helt ny tilværelse for at skabe en helt ny identitet som enlig mor. Det har været svært, men det har uden tvivl været for det bedste, jeg har fundet mig selv og er blomstret op på en måde jeg ikke har været før, jeg er glad, gladere end jeg har været i 6 år ❤

I starten havde jeg rigtig mange tanker ala “jeg finder aldrig en kæreste!”, “hvem vil have en enlig mor til 3 børn?”. Hele min psyke var fastsat på at det der var det vigtige var at finde en ny, jeg kunne forfanden ikke forestille mig hvad det ville sige at være alene. Men jeg er nu nået til den her accept af tingenes tilstand, jeg har anerkendt at jeg har masser af kærlighed i mit liv, jeg har mine 3 skønne drenge og det er sku befriende ikke at have en partners behov at skulle tage højde for, jeg skal kun tænke på mig selv og drengene og hvad der er godt for os, jeg elsker det og aner slet ikke hvordan jeg skulle få tid til en kæreste.

Men det er som om omverdenen ikke er enig, hver gang jeg snakker med nogle der ikke har set mig længe, så kommer spørgsmålet “hvordan går det med kærligheden!?”, folk prøver konstant at presse på i forhold til at jeg skal finde en ny, det er som om det forventes, hvem vil også være enlig mor til 3 børn, hun er sku da nød til at finde en mand, right?! Lad mig lige understrege at jeg godt ved det ikke er sagt i en ond mening, men det gør det ikke mindre trættende, for ved i hvad? Jeg har ikke travlt! Der er kun gået 7 måneder, jeg har kun lige fundet mig selv, og næste gang jeg finder en kæreste, så satser jeg virkelig på at det er for real! Jeg har 3 små børn og jeg kan derfor ikke bare tage det første og der bedste, jeg vil ikke gå på kompromis med noget det vil jeg ikke byde mine børn. Jeg ved kærligheden er der ude, jeg har ikke opgivet, jeg er ikke konverteret og blevet nonne, men jeg har brug for tid, tid til at finde den rigtige, tid til at mærke efter, tid til at være mig.

Jeg ved selvfølgelig ikke om mr. right dukker op i morgen, og det er ikke fordi jeg afviser nogen fordi det er for hurtigt, men en ting er sikkert, jeg har ikke travlt og jeg har masser af kærlighed i mit liv ❤️

1 kommentar

 • Ditte

  Så fornuftigt og godt skrevet👍🏼 Det er nemlig dig og dine drenge det handler om, og så skal den rigtige nok dukke op, når han finder vej😉
  Jeg var personligt single i 4 år efter brudet fra min søns far, da jeg på ingen måde skulle involvere min søn i noget der ikke var ‘real’. Og Wupti pludselig var han der og nu er vi gift og har fået yderligere 2 drenge😊
  Hvad jeg prøver at sige er, lyt til dig selv og så må dem der har så travlt på dine vegne få en hobby😉
  Synes du er skøn og en fantastisk mor❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vægttabs rejse