Kære mor eller far der cykler der..

Verdens bedste sommerferie! <3

Okay her er stille, men for fanden der er knald på, som i rigtig meget knald på. Drengene har haft ferie siden sidste uge, og kommer til at have ferie indtil 30. Juli, så er der lige 14 dage til genindkøring af Zilas, inden skole og en helt ny hverdag starter op (jeg F*****G glæder mig!)

Førhen så “frygtede” jeg altid de her ferier, det er altid en omvæltning at have alle børn hjemme 24/7 og være på 24/7, det giver helt nye udfordringer, man skal skabe nye rutiner, og det hele kan sku godt virke skræmmende, får jeg søvn nok? kan jeg aktiverer dem ordentligt? hvad skal tiden gå med? spørgsmålene er mange op til, men det går i sidste ende altid, man tilpasser sig, vænner sig til det, og ender ud med at nyde det i fulde drag og bliver helt vemodig når de så skal afsted igen..

Den her sommerferie er min første som 100% enlig, og derfor har den optil været utrolig skræmmende, jeg har virkelig frygtet hvordan det skulle gå, især fordi jeg stadig føler mig en smule sårbar ovenpå hele processen, jeg heler stadig, alt er stadig nyt, også kan en hel måned altså blive lang, hvis det pludselig ikke går godt.

Men min frygt blev gjort til skamme!

Nu er der gået over en uge, og ALDRIG om jeg har nydt det så meget, jeg nyder alting, det er bare os, vi skal ikke nå noget, vi tager en dag af gangen. Jeg skylder en stor tak til min kære el-ladcykel, helt ærligt, den har åbnet døre og muligheder for mig, som jeg aldrig troede jeg manglede, men som jeg faktisk manglede BIGTIME! Det var helt fint at fragte børnene rundt kun på gåben, intet der, men det var altid et sats, og jeg turde aldrig bevæge mig længere væk, end at man panisk kunne løbe hjem, hvis ulvetime og træthed nu tog overhånd.
Nu har jeg min cykel, nu kan jeg spontant cykle ud i doktorparken ca 5 km herfra, bruge 10 minutter, og hvis det kikser, jamen så cykler vi da bare hjem igen, det tager ingen tid, jeg skal ikke kæmpe med kede af det og trætte børn, det er bare derudaf, afsti afted og hjem. Det er så fantastisk, så givende, og det er som om der er faldet en sten fra mit hjerte, jeg føler mig slet ikke begrænset længere, og vi kan bare det hele, der har åbnet sig en helt ny verden, jeg føler jeg kan det hele!

Derudover, så bor vi bare jordens allermest fantastiske sted, her er så stort, og derfor et væld af muligheder til drengene, vi kan sagtens tilbringe en hel dag herhjemme, drengene bliver ikke rastløse som før, for når det bliver kedeligt, så skifter vi bare etage, går ud på terrassen eller måske en tur i garagen og cykler rundt (det kan vi nemlig, haha!) det er helt fantastisk, for ikke at nævne at vi bor lige ved siden af indkøb og legeplads, alt hvad vi behøver er lige her og drengene ELSKER det!

Jeg er lidt i en glædes bobble, lykken tilsmiler mig, jeg føler mig ovenpå, føler mig glad, vi er endt et godt sted, alting er godt, jeg er heldig og skide privilegeret, jeg har verdens bedste børn og det her bliver uden tvivl vores livs bedste sommer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære mor eller far der cykler der..