Ammebillede midt i stuen?!!

kuk kuk – jeg er her stadig!

Så er jeg tilbage, de de sidste måneder har været præget af eksamen, og jeg har simpelthen måtte prioterer, og eksamen var selvfølgelig vigtigst, ingen tvivl, selvom jeg har savnet bloggen, meget!

Jeg er endt med et rigtig godt udgangspunkt til eksamen, og jeg er faktisk ret stolt her i sidste ende, til de nysgerrige så endte mine karakterer ud med at lyde på:

Dansk A 10

Samf C 12

Kristendom C 7

Historie C 7

Fysik B 02

Sjovt nok er jeg på ingen måder glad for mit 02 i fysik, men det 02 var faktisk et wakeup call og har gjort at jeg har lagt mine fremtidsplaner helt om! Mange kan tænke det er impulsivt, jeg har jo hele tiden vidst hvad jeg ville, en bachelor i fysik og en kandidat i astronomi, og ja! Men det er ikke fysikken der trækker, det er astronomien, og hånden på hjertet så har det ikke været nemt! Jeg har forstået faget og synes det var spændende, men det har krævet utroligt meget fokus, da der kun forefindes 1 svar, og med 3 små børn og helt alene, så er det mega svært. Jeg ville være så ked af at begynde på fysik uddannelsen og skulle kæmpe mig igennem, bruge al min energi på at forstå, eller måske ende med at give op.
Jeg tror det er vigtigt at være realistisk i sine forventninger til sig selv, og det har jeg ikke helt været, før jeg fik det 02 trukket ned over hovedet, fordi jeg troede faktisk at eksamen gik okay, men da lærer så sagde 02 var det bare som et slag i ansigtet, jeg havde jo slet ikke forstået det! ØV..

Men men men, intet er så skidt at det ikke er godt for noget, og jeg har nu lagt mit fokus om! Jeg har fået valgt fag til næste år (tysk C/B, Engelsk og samfundsfag B) Samfundsfag for at kunne lade som om fysikken aldrig har eksisteret, og resten for at åbne op til den humanistiske vej, en vej jeg nemlig falder mig langt lettere. Hvad jeg vil ved jeg ikke helt, men alle de uddannelser der lød spændende, havde følgende krav, også har jeg indtil Marts til at finde ud af det.

Jeg priser mig VIRKELIG lykkelig for at jeg valgte at sigte efter en fuld HF og ikke kun tog de specifikke fag, for jeg vidste at man altid kan ændre mening <3

Jeg kunne skrive rigtig meget om den sidste tid, for der er sket rigtig mange ting, men eksamener og fremtidsplaner er det der har fyldt aller mest i mit lille hoved, så det tager vi i første omgang! Fra på onsdag har drengene og jeg 4 ugers ferie, og jeg glæder mig rigtig meget, jeg føler jeg velfortjent kan smække fødderne op og være stolt af mig selv (fuck janteloven, right!) <3

Jeg håber selvfølgelig stadig i vil læse med, jeg har savnet jer alle sammen! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammebillede midt i stuen?!!