Ikke-kategoriseret

Tak!

15. maj 2018

Jeg er inde i en stime hvor jeg ofte skriver om rigtig meget negativitet, om alle de dumme mennesker som er efter mig, i mangel på bedre at lave, og om alle mine følelser og frustrationer ovenpå mit brud med Søren. Sådan skal det jo også være, ingen tvivl, for jeg skriver om det der fylder, og bruger bloggen til et pusterum, når alt brænder på, det er en af de ting jeg elsker ved at blogge, for der sidder altid nogen i den anden ende der forstår, nogen som er enige!

Men en ting jeg er rigtig dårlig til, det er at huske på det positive, og det er at sætte pris på al den positive feedback jeg har fået! Jeg må ærligt indrømme at jeg er en MEGA SPADE til at svare tilbage når folk skriver søde beskeder til mig, ikke fordi jeg ikke gider, men en blanding af at jeg bliver bombet ned med beskeder og det at jeg rent faktisk ikke ved hvad jeg skal sige. Når det gælder ros er jeg nemlig den mest akavede person du nogensinde vil møde, jeg ved ikke hvad jeg skal sige, jeg føler bare aldrig et tak er nok, men jeg ved ikke om jeg skal skrive iligemåde, uddybe, lave smileys, hjerter osv. jeg overanalyserer som en anden spasser, skriver en besked, for så at slette den igen, og får ikke svaret, og til sidst.. Ja så kommer jeg fra det, (dumme Luna)

Men ligegyldigt om jeg svarer eller ej og om jeg nævner det eller ej, så vil jeg bare lige gøre det klart, jeg sætter af hele mit hjerte pris på alle de søde ting i skriver, al de rosende ord, og alle dem der deler historier som kan relaterer! I er simpelthen fantastiske, fantastiske at i gider, at i synes at JEG Luna er værd at bruge jeres tid på og at i ser mig og den jeg er, at i ser mig i et positivt lys og ikke udpeger alle de små fejl og dvæler ved alt det negative der nu kan hives frem! TAK FOR JER! Som i virkelig tak, hånden på hjertet, hvis i ikke var der, ja.. Så ved jeg ikke om jeg kunne gøre det, selvom jeg kæmper meget alene her, så er i stadig min drivkraft og giver mig mod på at fortsætte.

Så bare husk på at selvom jeg ikke altid får svaret, så betyder det så meget, langt mere end i selv lige tror! TAK <3 

Husk du kan følge med på både Facebook og Instagram! <3

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar