Om klamhed og kaos og hvordan du aldrig skal dømme på forhånd!

Tanker om fremtid og kærlighed!

Jeg sidder her i de spæde aftens timer, og som altid flyver tankerne rundt.. En sætning jeg ofte bliver spurgt om efter vi flyttede, er om jeg har planer om at date igen, et spørgsmål som jeg har rigtigt svært ved at forholde mig til, men som fylder rigtig meget oppe i mit hoved, for det der med at være nogens kæreste, det ligger så dybt inkarneret i min personlighed, at jeg har svært ved at forestille mig, bare at være mig, eller det havde jeg i hvert fald.

Det første jeg tænkte på da jeg flyttede var hvordan jeg aldrig nogensinde ville finde en ny, for hvem fanden vil have en enlig mor til 3 små børn, tanken gjorde mig trist og ked af det, jeg havde puttet mig selv i en position hvor jeg ville være alene, jeg havde ikke noget valg. Som ugerne gik, fandt jeg jo også ud af de positive aspekter ved at være alene, hvordan man selv 100% har styringen, ikke at skulle stå til ansvar for nogen, og pludselig følte jeg, at jeg aldrig nogensinde skulle få lysten til at få en kæreste, at jeg vil være selvvalgt alene.

Men når jeg så ser billeder af lykkelige par på Facebook eller når jeg ser en pladder romantisk film, så bliver jeg alligevel vemodig, skifter mening, jeg savner det.

Tanken om en ny kærlighed er ikke nem, den er forbundet med så mange følelser, for jeg elsker at være alene men savner trygheden, samtidig har jeg ekstremt svært ved at forene mig med tanken om at skulle finde en ny som skulle agerer stedfar for mine børn, for mig kan jeg slet ikke forholde mig til at en “fremmed” skal ind og tage del i vores liv, i børneopdragelse og alle vigtigere beslutninger, det kan jeg lige nu slet ikke rumme.

Så hvad så? Jo altså jeg ved det ikke, jeg tror bare at spørgsmålet om fremtiden forbliver ubesvaret, det lader jeg stå og måske kommer “mr. right” en eller anden dag dumpede ved et tilfælde. Men en ting er sikkert, i ser ikke mig opsøge det, i ser ikke mig være på tinder, i single grupper eller andet, for der er jeg bestemt ikke endnu, ligenu er vi bare os og det er helt okay ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om klamhed og kaos og hvordan du aldrig skal dømme på forhånd!