Kvinden jeg ser op til!

Jeg er stresset!

Om 2 dage der får jeg min eksamensplan, nærmere uddybet at alle de eksmaner jeg har inden 1/6 får jeg dato og tid på, og resten af datoerne kommer så d. 23/5. Det VÆRSTE er at jeg kan risikerer at have første eksamen allerede på torsdag, dagen efter datoerne er frigivet.. Og man tænker altid, det sker ikke for mig, men det skete sidste år, så jeg er total sortseer og MEGA STRESSET! For hold nu op jeg føler mig IKKE klar, overhovedet.. Jeg er på ingen måder i tvivl om at jeg består alle fagene, men mit ambitionsniveau er bare så højt, og jeg HADER ikke at få gode karakterer!

Men forhelved, med 3 små børn, så bliver jeg også nød til bare at prøve at skrue ambitionsniveauet en lille bitte smule ned. Det er bare så mega svært, virkelig.. Men jeg må prøve at erkende at jeg ikke kan det hele, jeg skal komme igennem, jeg skal bestå og det skal jeg nok uden tvivl, så må vi se hvor det hele går hen, men det skal nok gå!

Så ja, lige om hjørnet venter der intet minder end 7 eksamener, pt. læser jeg Dansk A, Fysik B, Historie B, Samfundsfag C og Religion C og puha for en mundfuld, men det gør HELDIGVIS, at der er luft i skemaet til næste år, når jeg tager hul på sidste år på HF og skal starte op på dagshold igen! Hold nu kaje jeg GLÆDER MIG til sommerferie!!! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinden jeg ser op til!