JEG HOLDER IKKE MINE BØRN FRA DERES FAR!

Kvinden jeg ser op til!

I dag er det mors dag, egentlig synes jeg de her mærkedage er sådan lidt platte, de her dage der er opfundet som en del af forbrugsfesten i det nu materialistiske samfund vi lever i.

Men nu når jeg har luftet min politiske holdning i moderate mængder, vil jeg alligevel benytte dagens anledning til at give et tak til den kvinde jeg ser aller mest op til, nemlig min mor. For udover at hun har givet mig livet, har fyldt mig med kærlighed og givet mig en skøn opvækst, så er hun mit helt store forbillede. Min mor befandt sig nemlig i min situation da hun var på min alder, dog kun med 1 barn, men hun fik mig i en alder af 21 år, hun var alene og hun formåede at tage en fuld HF, læse til lærer og opnå fodfæste og stabilitet i hendes hverdag, hun klarede alt det med mig på sidelinjen og hele vejen igennem var hun alene. De dage hvor jeg føler jeg ikke kan mere, hvor det hele brænder sammen, hvor jeg føler mig fanget i den livssituation jeg nu er i, jamen så tænker jeg på min mor, tænker på hvor hun er nu, med kæreste, andelslejlighed, stabil økonomi etc. hun bekræfter mig i at der er en anden hverdag forude, og hun giver mig blod på tanden til at fortsætte, det er hende jeg set op til og hun er min drivkraft.

Så tak mor, tak fordi du er dig, tak fordi du er min inspiration og tak fordi du altid er der når jeg falder ligegyldigt hvad og ikke mindst tak fordi du oprigtigt er verdens bedste mormor til mine børn, jeg ved ikke hvordan jeg skulle klare det uden dig i mit liv, bare tak! Også håber jeg du husker og ved at jeg er ligeså taknemmelig alle årets andre 364 dage ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HOLDER IKKE MINE BØRN FRA DERES FAR!