BLW - et alternativ til overgangskost

JEG HOLDER IKKE MINE BØRN FRA DERES FAR!

Jeg bliver vred, vred når folk i alle deres konspirationsteorier om realitydeltager, ved det hele om mig og mit brud! Jeg bliver sur og vred over at der sidder en række gran voksne mennesker og mødre og dømmer mig, og tror de har regnet alt ud!

Det værste er egentlig ikke at de tænker jeg er et røvhul, eller jeg agerer uhensigtsmæssigt, jeg er bedøvende ligeglad med deres syn på mig! Det jeg bliver vred over er når de påstår at jeg holder mine børn fra deres far, for er der noget jeg ALDRIG kunne finde på, så er det det! Mine børns behov kommer altid først, og det gør deres behov for at se deres far også. 9/10 gange når de har set ham er det mig, mig der ringer, mig der tager initiativ fordi mine børn savner ham. Mine følelser, min vrede og mine frustrationer skubber jeg til side for deres skyld! Jeg har aldrig nægtet ham at set drengene, jeg har i et øjebliks vrede og afmagt undersøgt mine mulighederne, for efter anmeldelser til kommuner og andre rigtig grænseoverskridende ting, har jeg næsten ikke kunne holde mig selv sammen, kunne holde til at se på ham, men da så drengene igen stod og sagde de savnede deres far, ja.. så kunne jeg ikke byde dem det, byde dem ikke at se ham, det er jo ikke deres skyld at vi ikke kan sammen.

Hele vejen igennem har jeg givet ham bolden, vi har kørt samvær som han ønsker det, alligevel vælger han at søge i statsamtet og det er HELT OKAY, jeg tror vores samarbejde bliver bedre på sigt med nogle klare aftaler, det betyder mindre konfrontationer, mindre snak og mindre drama og forhåbentligvis finder vi fodfæste og får det til at køre. At jeg har nogle skrupler om samværets størrelse er UDELUKKENDE for at passe på både far og børn, det skal være en god oplevelse for alle.

Og nej, bare nej.. jeg ammer ikke mine børn for de ikke kan være ved deres far og jo, de kan sagtens være andre steder og blive puttet uden amning, så sent som i går sov de store hjemme ved min mor og som altid kørte det problemfrit. stop bare stop med at problematiser den amning og stop med at tro jeg ikke agerer i mine børns tarv, or det er det eneste jeg gør og jeg sluger 100000 kameler hver eneste dag og håber det bliver bedre!

Er der noget jeg er en spade til at håndtere så er det eddername det her, men det er kraftedme også så respektløst at opføre sig på den måde, fuck om jeg er med i et tv program, det giver ikke andre ret til at opføre sig som røvhuller, simpelt.

Skriv en kommentar

 • Anne Sivebæk

  Kære Luna.

  Hvor er du bare sej og et forbillede for alle os mødre. Der herske ingen tvivl om at du ikke vælger den lette løsning, men sætter dine børn først, altid.

  De kærligste hilsner
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLW - et alternativ til overgangskost