Indkøringen er hårdest ved mig!

Jeg flyver på en lyserød sky!

Ja! Jeg flyver på en lyserød sky, jeg er helt ekstatisk, jeg har sommerfugle i maven! Dog er det ikke en fyr, men en jernhest, med 3 hjul, motor og masser af plads, som kommer hjem til mig i næste uge, kan i gætte det?

JEG FÅR EN EL LADCYKEL!!!

En babboe med plads til alle 3 drenge, hold nu op jeg er i hopla, og kan næsten ikke være i mig selv! Vores hverdag bliver så meget lettere, og sikke en fantastisk sommer vi går i møde ?

Jeg nyder og gå, og den måde jeg fragter mine børn på, det fungerer, til tider er det hyggeligt, men det kan være udfordrende, at gå 3 km hjem fra institution med overtrætte børn, det kan være en lang og frustrerende tur! Det er snart slut, slut med kampe, slut med børn der kaster sig på jorden og ikke vil med, slut med dagsrejser på flere timer.

Og hold nu op en frihed det giver, jeg er god til at komme ud med drengene, men jeg er ikke god til at komme længere væk, for lur, bustider og andre ting komplicere det rigtig meget. Men om lidt kan vi bare sætte os op, cykle når vi vil afsted og cykle når vi vil hjem! Jeg kan slet ikke vente på det ferie, alle de turer vi skal på, Ih!

Så ja ligenu er jeg på en lyserød sky, om lidt bliver vores hverdag så meget lettere ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indkøringen er hårdest ved mig!