Vi er ubetydelige!

Indkøringen er hårdest ved mig!

Okay, indkøringen af Zilas er godt i gang, og han er bare en supermand der tager det i stiv arm, han har selvfølgelig også en kæmpe fordel, han er vandt til 2 storebrødre og at der er knald på, og jeg er sikker på det er derfor det går så godt.

Men ligeså godt det går for ham, ligeså hårdt synes jeg det er. Det er ikke hårdt kun på grund af savnet, det er fysisk hårdt! Jeg er vandt til at kunne tage en lur med Zilas  i hverdagene, det er slut, jeg må køre på, og det er en kæmpe omvæltning i sig selv, bye bye barsel og afslapning. Samtidig er det SINDSYGT hårdt fordi den her indkøring er så kompleks, alle 3 drenge går i samme hus, Felix og Zilas går på samme stue, så hver dag er jeg nød til at have Felix med hjem, lige op til lur tid, så det betyder en overtræt Felix der er mere stædig end et æsel og en tur hjem der ender i vrede og tårer.

I går måtte jeg også have Zacharias med hjem, fordi han spottede os på legepladsen, og min samvittighed kunne ikke gå fra en ulykkelig dreng, så han skulle selvfølgelig med hjem. Det resulterede i 2 overgearede drenge der nægtede at sove lur.. Ja det korte af det lange KAOS, jeg er træt, udmattet og stresset, det er hårdt ikke at vide hvordan det vil gå, at kæmpe og gå frem og tilbage i et væk, jeg er træt T R Æ T, for når Zilas er afsted, så sover jeg ikke, så læser jeg til eksamen.

Puha, jeg tror virkelig jeg er den jeg har det hårdest lige nu, og jeg glæder mig der kommer lidt ro på indkøringen, men det er selvfølgelig det vigtigste at min søde lille Zilas klarer det, og det gør han, han er sej, min store dreng ??

Skriv en kommentar

  • Christina

    Da jeg kørte min søn ind i samme dagpleje som min 14 måneder ældre datter også gik i, fik jeg dagplejemoderen til at liste ud med den mindste, så den store ikke så det og kunne tage luren hos dagplejemoderen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er ubetydelige!