JEG KLAREDE DET!

I dag skulle have været en lorte dag!

Hånden på hjertet, da jeg slog øjnene op i morges var det næsten med tårer i øjnene og en frygt for det hele bare skulle gå i hårknude. Mine børn valgte at vågne kl 4.45 og efter en nat med snot og feber, og en Zilas der holdte fest, kunne jeg knap åbne mine øjne. Drengene var fra starten af helt oppe og ringe, så jeg gik ikke fri, jeg kunne ikke lige ligge og blunde 10 minutter mens de legede, nej.. jeg måtte op og sørge for de ikke over smurte mit toilet med sæbe (mine uopdragne møgunger, ikke?)

Morgenen skred frem og på en eller anden måde fandt jeg overskud til at gå over og handle med drengene, de opførte sig eksemplarisk, måske var det lovningen på at vi skulle bage kage, der gjorde udfaldet, men vi kom igennem. Vi gik hjem og bagte lagkage, alt var fryd og gammen og vi nåede middagslurs tid, en tid der er blevet en gråzone, for efter vi er flyttet så er det ikke til at sige hvilke børn der sover hvor eller hvornår, og i stedet for at kæmpe, da jeg er en mod tre, har jeg accepteret det, og jeg følger med, tager et barn af gangen og ser. Men en ting er sikkert, siden vi flyttede har jeg ikke en eneste gang formået at få alle tre drenge til at sove til lur samtidig, og det var ellers noget jeg mestrede til UG inden vi flyttede.

Jeg gruede for en kamp, jeg frygtede ingen lur, overtrætte børn og overtrætte mig, for mit energiniveau var næsten opbrugt. Men mirakuløst så skete det, alle børn sov samtidig, jeg kunne sove sammen med dem, 2,5 time blev det til og jeg vågnede op med fornyet energi! Vi stod op, ryddede op, tog på legepladsen, bagte pølsehorn, ordnede vasketøj, var i bad, vi klarede det hele og vi klarede det med et smil, ingen sure børn, ingen sur mor og jeg sidder tilbage med et stort smil, sikke en dag, Tænk sig at jeg overlevede og at det ovenikøbet var en helt perfekt dag!

Normalt plejer det altid at gå omvendt, normalt har man høje forventninger der møder sammenstød af overtrætte børn, og intet går som man ønsker, men det andet kan faktisk godt lade sig gøre, tak til den der holdte hånden over mig i dag, huset er cleanet, feberen siger 39, nu vil jeg hoppe til køjs ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KLAREDE DET!