Tid til forandringer!

JEG KLAREDE DET ❤

Selvom jeg sidder med snot i hele hovedet og har 39.5 i feber og kunne begrave mig langsomt, så er det nu stadig en god dag! I dag lavede jeg min sidste aflevering, i dag er det slut med skole arbejde hver aften, nu er der kun et fokuspunkt, og det er eksamen! Det er så fantastisk at være nået hertil, de sidste måneder har været en kamp, og flere gange har jeg frygtet at min SU blev taget, men jeg holdte fast og kæmpede mig igennem.

114 afleveringer siden Zilas kom i August ?

Nu sidder jeg så her og prøver at ligge en plan, jeg skal op i 5 fag, (samfundsfag C, religion C, historie B, fysik B og dansk A) og har 7 eksamener foran mig, og det er nemlig grunden til at Zilas starter i vuggestue nu, så jeg kan få bare en smule råderum til at læse op, og forberede mig. Jeg er nemlig lidt af en stræber, og ærligt selvom det bare handler om at bestå, så handler det også for mig om et godt resultat, jeg hader at få 7 og higer altid efter 10 eller 12 ? men jeg må også prøve at være realistisk i mine forventninger til mig selv, for jeg er enlig mor til 3 små børn ?

Men jeg klarede det, og nu trænger jeg snart til sommerferie ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til forandringer!