Ingen vuggestueopstart.

Jeg kan IKKE klare når folk er uenige!

Jeg er åbenbart blevet kendt som hende der der ikke kan tåle at folk er uenige, på baggrund af at jeg aktivt deltager i debatter der omhandler MIG. Det sjove er at jeg kan sagtens tåle kritik og at folk ikke er enige. jeg respekterer altid når folk skriver: “det ville jeg aldrig gøre,!”, for fred være med det, vi er ikke ens, jeg forlanger altså ikke at alle gør ligesom mig, aldrig, og det ville man virkelig også vide, hvis det var det man gad at se.

Der hvor jeg debattere, det er når folk glemmer normal pli og god opførsel, når de kalder mig en dårlig mor, eller når de hentyder til omsorgssvigt på baggrund af en bussemand. Ja! Jeg kunne være bedøvende ligeglad, det er jo folk der har det her behov for at ytre sig på den måde om andre, der har et problem. Jeg prøver altid at tælle til ti og huske på at der må stikke noget dybere bag, for hvis man selv er så perfekt, hvorfor så behovet for at kritiserer andre? Jeg kunne lade den ligge, men hvis ikke jeg prøver at fortælle de her mennesker at det faktisk ikke er okay, hvem gør så?

Det er nemlig bare  blevet helt legitimt at svine kendte til, det er blevet en dårlig undskyldning for at opføre sig skørt, et smuthul for at sidde og opføre sig som en forvokset teenager, putte sig selv op på et piedestal, få det bedre med sig selv. Og det er i teorien også okay, jeg er her også for at andre skal opbygge en større selvtillid på baggrund af min lorte tilgang til mine børn, det er da bare godt at de får det super godt, og føler sig som verdens bedste forældre, men helt overordnet, så er det altså ikke okay!

Det er aldrig okay at kalde andres børn uopdragne, at kalde andre for dårlige forældre og generelt være grov over for sine medmennesker, hvad blev der af at behandle andre som DU gerne vil behandles? Det er ikke fordi at man som realitydeltager er lavet af sten, man er stadig et menneske ligesom alle andre.

Det aller sjoveste i alt det her, er at når jeg så stiller mig kritisk, stiller spørgsmålstegn ved folks opførelse, det at de reelt er forbilleder for deres børn og om de egnetlig ikke kan se at de er med til at normaliserer mobning, ja så får jeg smidt: “du har jo selv valgt at være med i programmet!”- lige i hovedet som en aflutter, og hvem er det så reelt der ikke kan tåle at man er uenig? hm.. Stof til eftertanke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen vuggestueopstart.