I morgen er en sørgelig dag!

Ingen vuggestueopstart.

I dag skulle være dagen, men sådan blev det ikke, i stedet blev det hele rykket til i morgen, Zilas’ primære pædagog var ikke til stede, og så er det jo godt at jeg ikke skal nå noget, og der er planlagt en god lang indkøring.

Jeg har nemlig ikke travlt, selvfølgelig har jeg eksamens forberedelse men jeg har 16 dage og løbe på, det vil sige 16 dage til en stille og rolig indkøring en dag af gangen. Det er på intet tidspunkt intentionen at Zilas skal have lange dage, faktisk er mit mål korte dage, 3 timer, timer som jeg så tilbringer på biblioteket og forbereder mig, og sådan skal det som udgangspunkt fortsætte ferien over. Selvfølgelig er der så de dage hvor jeg har 5 timers eksamen eller en dags eksamen og der er der jo intet andet for, med min mor som backup, men alfa Omega er at han kun starter nu på grund af eksamen, ellers havde jeg ventet til den anden side af sommer, og fordi han er så lille, så skal han ikke passes mere end højest nødvendigt?

Men Uha hvor har jeg ondt i maven tiden er slut, det er aldrig mere mig og Zilas i tosomheden, fremover når han er hjemme er det i samspil med hans storebrødre, dem han elsker over alt på jorden, men det betyder også farvel til puttetid sammen når der soves middagslur, farvel så mange ting, ting som aldrig kommer igen, av!

 

Skriv en kommentar

  • Line Møller

    Respekt fra mig..♥️ Du er skøn… Kram en mor til tre

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen er en sørgelig dag!