De unge mødre

Mine urolige børn og kaos!

8. april 2018

Uha hvor skal jeg høre for mange ting, først de helt basic ting, som jeg godt havde set komme, amning og det at jeg bærer drengene, det sidste nye er så MINE UROLIGE BØRN.

Flere har stillet spørgsmålstegn ved at drengene er urolige ved brystet, i det klip der vises hvor jeg ammer dem, og rigtig mange konkluderer jo så, at sådan må det være HVER ENESTE GANG. Det er også fint, jeg har et par steder prøvet at forklare mig og fortælle at sådan er det ikke hver gang nej, vi taler om et øjebliksbillede, vi taler om en given situation lige efter institution hvor ulvetimen banker på og hvor Zacharias kun få uger inden havde valgt middagslur fra, det vil sige en rigtig hård tid, en af de der perioder alle forældre må kende.. Eller åbenbart ikke, nogle gange undres jeg meget med alle de her skeptikere, for det er som om at de ikke kender til de trælse tider, at de selv har de her (i deres øjne) helt perfekte børn som altid sidder stille når de ber om det, jeg ved ikke om det er glemsomhed eller benægtelse, eller om det bare er behovet for at gøre sig selv bedre, men ligegyldigt hvad så vil jeg blot fortælle jer det her…

I kommer IKKE til at opleve mine børn der sidder på deres mås og spiser pænt konstant, i kommer ikke til at opleve mine børn der reagerer promote når jeg siger nej, eller mine børn som går pænt og holder i hånd 24/7. I kommer tilgengæld til at opleve den virkelige verden, i kommer til at opleve at det at have 3 så små og tætte børn, det kan være et kaos, i kommer til at opleve at jeg har 8 arme for lidt og i kommer til at opleve mig udvise en koloenorm tålmodighed, når drengene igen igen stikker af.

Nogle vil kategoriserer mine børn som uopdragne, og det vil de fordi at vi i Danmark har mega stor fokus på velopdragenhed, det der definerer vores forældreevner er om vores børn sidder pænt og spiser op, men så kald med glæde mine børn uopdragne, og mig en dårlig mor. Mine drenge er i min verden ikke defineret af deres opdragenhed, men af deres livsglæde, deres kampgejst og deres fantastiske evne til at udtrykke deres følelser. De er sunde, glade og nysgerrige på omverdenen og det kommer til udtryk ved de prøver grænser af, det kommer til udtryk ved de ikke hører efter, det er sundt og ikke mindst helt naturligt at børn reagere sådan, og aldrig om jeg vil skælde ud eller negligere deres følelser bare fordi alle andre får stress af MINE børn.

Så ja, i kommer til at opleve mine urolige børn med krudt i måsen, som ikke gider høre efter, i kommer til at opleve børn når de er i sit es og så må i kalde dem uopdragne og mig en dårlig mor, hvis det gør i får det bedre med jer selv, heldigvis så ser jeg dem for hvad de er, sunde, glade og nysgerrige børn ❤

Husk du kan følge med på både Facebook og Instagram! <3

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

  • Svar Helena 17. april 2018 at 23:39

    Hej Luna,
    Jeg har set dig i de unge mødre, og vil bare sige, at jeg synes du er en mega sej og stærk kvinde med nogle skønne børn, der ser ud til at stortrives. Jeg er fuld af beundring over, at du langtidsammer og samsover med tre små børn – respekt! Og det der med at mangle 8 arme og have børn, der er trætte og laver scener – det kender ALLE forældre vist! Det må næsten være folk uden børn, der skriver de der kritiske kommentarer.

  • Svar Maria 5. maj 2018 at 20:47

    Tak for at sige det, uden omsvøb! En skøn tilgang til børn, som rigtig mange kunne læreren masse af! Tak for dig, jeg er fan!

  • Skriv kommentar