De unge mødre

Jeg sætter ikke grænser for mind børn….

18. april 2018

Jeg vidste den ville komme, mest af alt så irriterer de paralleller der bliver trukket mig grænseløst, meeeen jeg giver mig endnu en gang tid til at uddybe, det er jo derfor jeg et her ❤

I aftenens  afsnit får  : “jeg går ikke så meget op i grænser, i stedet mener jeg det er vigtigt at vise hvor mine grænser går….”-ish

Det betyder IKKE at jeg ikke sætter grænser for mine børn, det betyder omvendt at jeg bruger mig som hovedmål for grænsesætningen. Børn forstår ikke hvis man bare siger “sådan er det, fordi jeg siger det.”, for dem er det ikke bare nok, verden er ikke så sort/hvid. Tilgengæld så ser børn os forældre, de ser op til os og spejler sig i os, vi er deres fyrtårn, det er os der viser vej. DERFOR går jeg ikke op i generel grænsesætning, men jeg lader dem pejle efter mine grænser, jeg kender spillereglerne og de skal navigerer efter mig. Jeg fortæller dem: “det her vil mor ikke have fordi det kan være farligt”, jeg siger ikke: “nej!”, fordi det er en grænse, jeg uddyber, forklare og lader dem mærke mine grænser.

At jeg så har 2 røv urolige børn på McDonalds, har absolut intet med min grænse sætning at gøre, her er tale om 2 meget utålmodige drenge, som bare gerne ville op og lege, det kender vi da alle med børn der har været på McDonalds, jeg ser det i hvert fald ofte! Også er der de her 2 drenge, som kører hinanden op, de laver det til en leg og de ved da godt jeg er i undertal, de har det sjovt, de driller leger og prøver grænser af, som børn gør bedst, de agerer naturligt.

Havde jeg IKKE sat grænser for dem, så havde jeg jo ikke stoppet dem, så havde jeg ikke sagt de ikke måtte løbe om bag kassen eller stikke af, så havde jeg været ligeglad, fordi der ingen grænser var. Så ja, hold nu med at drag paralleller den  vej ikke, for det er helt forkert. Også glemmer folk jo lige at kommenterer på hvor søde de var og gode til at holde i hånden på vej derover, og det er faktisk mine børn som bliver båret rundt, DE KAN GODT GÅ 😂❤

Husk du kan følge med på både Facebook og Instagram! <3

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Kamilla 30. april 2018 at 22:26

    Kære Luna
    Jeg synes, at du klarede situationen på MC donalds så flot! Jeg har den dybeste respekt for dig, og den måde du opdrager børn på. Jeg er selv mor til tre drenge, og jeg kunne mærke “angstens sved”, da jeg så afsnittet, og blev udelukkende inspireret af dit mod og vilje. Jeg skal nemlig gerne indrømme, at jeg gør mit for at undgå at være alene ude med mine børn, netop fordi, der altid opstår situationer, hvor det bare er noget nær umuligt at opdrage anerkendende. Men din måde at håndtere dine børn på, og din forklaring både i afsnittet og her på din blog, finder jeg så inspirerende og brugbart.
    Jeg har så svært ved at forstå, at du møder hård kritik og modstand, selvom jeg langt fra lever et liv som dit, så synes jeg, du er topsej! Jeg håber, at folks negative kommentarer ikke får dig ned med nakken, for du gør det bare så sindssygt godt. Dine børn har en tryg og nærværende barndom, det er langt fra alle børn, der er så heldige.

  • Skriv kommentar