Få styr på curling!

I morgen er en sørgelig dag!

I morgen er en mega sørgelig dag, jeg får ondt i maven og tårene presser sig på ved tanken! I morgen er nemlig den sidste dag Zilas og jeg har sammen, i morgen er en æra slut! For fra 1. Maj starter han i institituon.

Det er så svært at accepterer, det er enden på en æra, mig og hans tid er over og mine fremtidsudsigter byder ikke på flere børn lige foreløbig, måske han var den sidste! Jeg ville sådan ønske vi havde hele sommeren sammen, desværre har jeg 8 eksamener forude med start fra 16. Maj og skal vi nå indkøring og jeg have bare en lille mulighed for at komme igennem, så er det sådan det må være, min uddannelse er jo også en fremtidsinvestering for os alle 4.

Men puha hvor gør det ondt, og hvor gør det endnu mere ondt at han skal starte i vuggestue, jeg har svært ved at forene mig med tanken, for både Felix og Zacharias gik i dagpleje til de var henholdsvis 1.5 år og 2.5 år, tanken om hvordan Zilas forsvinder på den stue giver mig ondt i maven! Men jeg husker på at han er lillebror til 2 krudtugler, han er vandt til at der er fart over feltet og han kommer til at gå på stue med Felix helt indtil november!

Jeg ved det nok skal gå, det gør det jo, men lige nu ville jeg ønske det kunne være anderledes! Tiden flyver, det lærer man når man får børn ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på curling!