Mødet på kommunen..

Om deltagelsen i De unge mødre

Mange spørg mig om jeg fortsætter, om jeg har fortrudt, for man må sige at der er blevet gået hårdt til den. Senest blev der hentydet til omsorgssvigt på grund af en indtørret bussemænd, noget som virkelig er så dumt, at jeg selvfølgelig ikke bliver ramt! MEN det er jo hele tiden og igen, mange ser jeg deltager i debatterne, måske jeg ikke kan rumme det alligevel?

Men nej jeg har ikke fortrudt, faktisk så har de unge mødre bidraget med så meget positivitet, at jeg er glad for jeg gjorde det. Hånden på hjertet så har min deltagelse været med til at skubbe mig der hen til hvor jeg er nu, den fik mig til at flytte. “Hold kæft hvor er du plat Luna” tænker du sikkert, men hånden på hjertet, det gav mig det sidste skub..

Den trofaste læser ved godt at Søren og jeg har været til og fra hinanden flere gange, jeg har aldrig skildret vores forhold som perfekt, for det var det ikke. Men længden af vores forhold, det at jeg aldrig har prøvet andet og elsket andre som jeg har elsket ham, gjorde jeg blev ved mig at falde tilbage, tilbage til det trygge, og tilbage til det kendte. Men efter jeg sagde det højt, efter jeg lukkede hele Danmark ind, så gav det mig et skub, et skub til at holde fast, jeg gad da ikke være hende der hoppede frem og tilbage, hende der ikke kunne bestemme sig, nej.. jeg ville vise jeg var stærk, vise at jeg godt vidste hvad der var bedst.. Måske jeg havde holdt fast alligevel, men for mig var det stadig en kæmpe motivations faktor, hvor dumt det end må lyde!

Derudover så er det mega sjovt, man bliver en del af et fællesskab, møder nogle fantastiske mennesker, også er der altså også masser af positivitet. Jeg har fået så meget ros fra søde mennesker, og det vigtigste er at flere har tilkendegivet at jeg har givet dem indsigt, indsigt i langtids amning, indsigt i en helt anden måde at være mor på, og det er jo det jeg gerne vil opnå!

Så nej jeg har ikke fortrudt og ja jeg fortsætter selvfølgelig, så lang tid det nu giver mening. Også vil jeg altså bare lige sige tak for al den positive feedback, jeg læser hver besked med et smil, jeg er desværre en klaphat til at svare, men det er fordi jeg har så meget om ørene i tiden ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødet på kommunen..