CHILDISM

En lækker løsning til legetøj i stuen!

Jeg er simpelthen nød til at dele det her med jer, for jeg synes bare det er så smart!

Vi er jo flyttet i 2 plans hus, noget som godt kan være en belastning for boligindretning, da børn slæber legetøj med ned i stuen hele tiden (deres værelser er ovenpå). I starten havde jeg et irriterende legehjørne, som bare blev ædt op af rod og legetøj.

Men pludselig fandt jeg på den smarte løsning, at bruge en IKEA rumdeler til opbevaring af legetøj, men ikke på den traditionelle måde!

I stedet bliver denne brugt sådan her, legopladen er limet fast, så den fungerer som legebord, drengene er vilde med det, og den har lige en højde så Zilas kan stå op og tage tingene selv, mega god træning! 2 rum til til duplo og 1 rum til til alle de legesager de slæber med ned, der er plads til udskiftning og fornyelse, det er enkelt og det gør at oprydning tager 2 minutter, jeg er fan! Og selvom det måske er svært at tro, så er der bare plads til meget, jeg har i hvert fald ikke følt begrænsning endnu!

Så et lille tip herfra, hvis i synes det er uoverskueligt med legetøj i stuen eller ikke aner hvad i skal gøre af det (undskyld) fandens duplo 😀

Hvis i vil se hele vores nye hjem, så læs med her ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHILDISM