Mine børn må sove i min seng til de flytter hjemmefra!

AFLEVERING NUMMER 100!

Jeg sidder lige her på falderebet og bakser med en religion aflevering, noget som jeg synes er en smule tørt, det er et af de der fag hvor jeg skal holde mig selv i nakken for ikke at falde hen, de fag har vi jo alle.

Midt i det, gav jeg mig til at tælle hvor mange afleveringer der reelt er tilbage, jeg har læse ferie 2. Maj, der var små 17 afleveringer tilbage, forhelvede.. i ved har det på det seneste været en kamp (Læs her), men jeg hænger i og jeg er med, det går, jeg klarer mig igennem og sparker røv til eksamen, haha!

Det hele gjorde mig lidt nysgerrig og jeg gav mig til at tælle og spot on, så var det aflevering nummer 100 jeg afleverede, jeg  har simpelthen formået at studerer hjemmefra, fra Zilas blev født og lave intet mindre end 100 afleveringer, det jo for vildt, det er virkelig her hvor jeg kan få lyst til at råbe, hvor er du sej, jeg føler sku jeg kan det hele altså. Om ikke andet gav det lige et selvværds boost i en tid der bakker op og ned, noget den kan jeg sku ?

Undskyld i lige blev ofre for min glæde, men et eller andet sted skulle jeg jo råbe det hen og alle i hytten sover 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine børn må sove i min seng til de flytter hjemmefra!