Jeg har fået en kanin!

Hvem er hende den unge mor der ammer 3 børn?

Jeg lavede for lidt siden et portræt, hvem er jeg egentlig! Siden er der sket en del, jeg er blevet alene og vi er flyttet og lever en helt ny tilværelse! Derudover, så er det i aften jeg for første gang figurerer på TV, nogle har allerede set mig som snigpremiere på Dplay (hvor næste uges afsnit også ligger allerede nu) men jeg tænkte at jeg lige ville give en ny præsentation i dagens anledning, til den nysgerrige og måske nye læser.

Jeg er Luna, 24 år gammel, mor til 3 små børn, et hold pseudotvillinger og en meget tæt lillebror, faktisk er der kun 2 år og 10 mdr fra nummer 1 til 3. I min rolle som mor kan jeg godt være et særsyn dette kommer sig af at jeg ammer (hold nu fast) alle 3 børn, et aktivt valg jeg har taget, da jeg tror på selvafvænning og jeg tror på styrket selvværd ved at mine børn selv klipper moderbindingen, når DE er klar. Derudover så samsover vi også bærer jeg mine børn, har dem tæt på mig, yngsten Zilas har eksempelvis ALDRIG lagt i en barnevogn. Jeg opdrager blidt og anerkende, selvom det godt kan være utroligt svært med 3 så små børn, jeg er ikke perfekt og laver tit fejl, men uden fejl så kan man jo heller ikke blive en bedre mor, det lever jeg i hvert fald efter, ingen er perfekte og mine børn må også godt opleve det uperfekte!

Jeg er for 3 uger siden fraflyttet børnenes far, efter 6 års forhold og JA han er far til dem alle 3, noget af det aller første jeg bliver spurgt om når folk hører jeg har 3 børn. Det har og er en følelsesmæssig rutchetur, det er ikke slemt at være alene, det er jeg vandt til, da jeg tidligere på grund af fars arbejde ALTID var alene i hverdagene, men det har været en større identitetskrise, pludselig at skulle anerkende at jeg er et mig og ikke et vi, i en fjerdedel af hele mit liv har jeg været i et forhold med samme mand og der var selvfølgelig en grund til vi var sammen, ingen tvivl om det!

Derudover er jeg uddannet sosuhjælper tilbage i 2012, jeg har flere års arbejdserfaring, men valgte efter barslen med Felix (nummer 2) at søge nye veje på grund af røvdårligt arbejdsmiljø og nedskæringer, jeg kunne ikke stå inde for det fag. Derfor valgte jeg at følge min barndomsdrøm og sigter efter at blive astronom (først en bachelor i fysik og senere en kanditat i astronomi) og er nu ved at afslutte mit andet år på HF. Jeg cuttede barslen med Zilas og har studeret hjemmefra på flexhold siden han var 2 dage gammel, for at min HF ikke skulle ende med at tage 4 år, jeg synes  i forvejen 3 år er meget, men når man har 3 små børn, er man også nød til at være realistisk, jeg ville godt kunne klare den på 2 år, men så ville det ikke blive med et ønsket resultat og arrangement.

Som person er jeg glad og positiv, ingen tvivl om at jeg KNUS elsker at være mor, og jeg elsker generelt at gøre noget godt for alle andre end mig selv. Jeg glemmer tit mig selv i processen og det er altså ikke altid skide positivt, derfor ser man mig også tit i bybilledet hvor jeg ligner en der lige er stået op, jeg giver ikke mig selv tiden til bare to minutter foran spejlet, noget der skal arbejdes med. Derudover er jeg total fordomsfri og tror på det gode i ALLE mennesker, mange på de sociale medier ser mig som en dømmende mor, fordi jeg går meget op i amning, men jeg favner altså alle sider af moderskabet, jeg mener der skal være plads til os alle, verdenen ville være kedelig hvis vi alle gjorde det ens! Også er jeg til af en medienørd ikke? jeg blogger og har flere gange været i mediemøllen, men jeg gør det af en grund og fordi jeg tror på noget, jeg vil gerne vise den her side af at være mor, det kan godt være den ikke er for alle, men den findes og den er ikke farlig og vi skal give plads til alle, det er det der er det vigtigste <3

I vil i programmet “De unge mødre” komme helt tæt op og både opleve op-og nedture, og jeg håber selvfølgelig i vil favne mangfoldigheden og huske på at vi alle er forskellige og det vigtigste er jo at børnene har det godt, og det har mine drenge i hvert fald, det er jeg ikke et sekundt i tvivl om. I må altid gerne spørge hvis i er nysgerrige, jeg er lige her!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået en kanin!