De unge mødre

Pølser i realityland!

25. marts 2018

Amen for fanden, drama i realityland, Luna har lagt et billede op af Zacharias ved siden af en lort han ligeså famøst havde lagt i min astronomi bog, historien var så sjov at jeg var nød til at dele det. Det er eskaleret, og jeg er jordens dårligste mor, jeg har jo direkte smadret hans fremtid ved at dele et billede med hans lort, folk er grove mildest talt!

og det er fint, igen er jeg model til at øge folks selvværd, for hvis de kan hakke ned på mig, og det faktum at jeg deler det her billede, ja så får man det jo lidt bedre med sig selv ikke?♡

Heldigvis har jeg modsvar på tiltale og det argument der går igen er at han nok ikke vil bifalde at der ligger billeder af ham med en lort online, det er synd for ham. Til alle dem der aldrig kunne finde på det i en dømmende tone , der forventer jeg egentlig at der ikke er nogen af dem som deler et eneste billede af sine børn. For det korte af det lange er at ALLE billeder er at udstille sine børn, og man ved ALDRIG hvad de synes over grænsen, skal man holde sin sti ren, ja så deler man ingen billeder, simpelt..

Så kan man snakke om hvad man deler online, og hvad man ikke gør, hvor går grænsen? og det er jo en subjektiv vurdering, MEN derfor er der ikke noget der er rigtigt og forkert. I min optik er lort ikke farligt, vi støder på det hver dag og selvom mange af os frygter det som samtaleemne, så er det mega naturligt, findes der et firma der ikke vil ansætte Zacharias fordi de finder et billede af ham ved siden af en lort, så er det godt nok heller ikke der han skal arbejde 😅

Det er så skørt at noget så uskyldigt som en lort skal definerer min rolle som mor, men igen hvis det er det eneste negative folk kan finde, så må jeg jo gøre det ret godt, ikke? og det er godt at vide at folk får det bedre med dem selv på baggrund af en lille pølle 💩♡

Husk du kan følge med på både Facebook og Instagram! <3

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Kathe gregersen 25. marts 2018 at 16:21

    Hej Luna.
    Jeg synes at det er for sjovt. Min søn er 11 år og jeg har vist ham de billeder jeg har lagt ud af ham da var var lille og han synes at det er mega sjovt. Så at du ligger et billede ud af din søn og en lort det synds han sikket bare er sjovt
    Hilsen fra også en dårlig mor

  • Skriv kommentar