Tæt på at blive smidt ud af skolen!

Når kommunikationen brister…

Det er op ad bakke, en ting er sikkert, et brud med børn er IKKE nemt, man bliver hurtigt fanget i et hav af følelser, gamle vaner og diskussioner ryger frem, så er man glad, så er man ikke, en ting er sikkert, kommunikationen kan briste på et sekundt, det skete i dag, og jeg er endnu en gang frarøvet fra al energi.

Jeg er helt sikker på det bliver bedre med tiden, at man kommer væk fra det, at man accepterer og indfinder sig i sine nye roller, men der er også grænser for hvad man kan rumme og stå model til lige nu. For lige nu er jeg ved at give op, jeg tror aldrig vi lærer det, men alligevel er vi i den spæde start, måske det bliver bedre, jeg ved det ikke. En ting er sikkert, børnene skal ikke lide under det her, og derfor handler det også om at vælge hvornår nok er nok.

Hvor meget skal jeg stå model til, det er skide svært ikke? for jeg vil nærmest kunne stå model til ALT for mine børn, men ikke i en sådan grad at det påvirker mig negativt, for jeg skal også kunne være til stede og være mor, er jeg drænet for energi er jeg ikke den bedste udgave af mig selv og det kan mærkes. Hvis ikke det kan fornemmes er jeg splittet, forhåbentligvis er det bedre I morgen.

Hvor ville jeg dog ønske alt bare kunne gå som smurt, lad mig til slut sige at jeg har den DYBESTE respekt for de forældre der klarer et brud gnidnings frit (hvis de da findes) for hold nu helt op det er svært!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tæt på at blive smidt ud af skolen!