Det er så kaotisk at det er sjovt!

Tæt på at blive smidt ud af skolen!

Som nogle af jer ved, så studerer jeg lige nu på HF, faktisk så har jeg slet ikke holdt barsel og valgte at studerer hjemmefra, lige fra Zilas blev født. Vi skriver nu næsten April måned og jeg har sammenlagt formået at lave 64 afleveringer i hele min “barsels periode”. Det har forgået om aftenen når drengene sover, for om dagen er jeg jo på hele tiden, fordi jeg har Zilas.

Det har kørt så godt, og det gik så fint at jeg over jul tilmeldte mig 2 yderligere fag, fuld af gå-på-mod jeg kunne det hele.. Lige indtil alt det her skete, bruddet, flytningen mv. skolen blev total nedprioteret, den første tid kunne jeg slet ikke hænge sammen om aftenen jeg græd og græd (læs her), så kom flytningen og alt det praktiske! Lynhurtigt tikkede min første skriftlige advarsel ind, på baggrund af fravær, noget jeg ikke tænkte så meget over, for jeg ved jo at det først er nummer 2 der er “farlig”.

I går modtog jeg så den anden skriftlige advarsel, enten forbedres mit fravær prompte, eller også er det ud. Så nu er det nu, selvfølgelig skal det her ikke ende med at koste mig min indtægt og slet ikke min uddannelse, jeg ELSKER at studerer, det var bare en barrierer jeg skulle over, og nu når jeg er i gang igen (kan du sige 5 afleveringer siden i går) så giver det pludselig mening igen, det hele..

Det har bare været mega svært, og jeg har også valgt at lade det stå hen, jeg var nok fyldt op med følelser og frustrationer, og det SIDSTE jeg havde brug for var endnu mere dårlig samvittighed over jeg ikke kunne klare skolen. Jeg skulle have tid og lade mig hele og fokuserer på en ting af gangen. Nu er jeg så der hvor alt igen ser lyst ud, og derfor kan jeg også nu begynde at fokuserer, jeg er meget tæt på at blive smidt ud, heldigvis kan jeg nå og rette op, og heldigvis er der kun en måned tilbage, så rammer vi eksamensperioden også har jeg klaret mig igennem, 1 år på flex hjemmegående med Zilas, en fødsel, og mutters alene i hverdagene, jeg synes det er mega sejt (fuck janteloven, ikke 😀 ) Også glæder jeg mig nu lidt til en velfortjent sommerferie, det skal jeg da heller ikke ligge skjul på 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er så kaotisk at det er sjovt!