Hvad er der med de der tænder?

Påskeferie er bare det bedste!♡

Okay, måske er det fordi det er et nyt sted og en nu begyndelse, men samtidig er jeg også overbevist om at det her er den positive side af at være alene.

Vi er bare os, det er hårdt, jeg er træt, især fordi drengene sover på skift, jeg plejede at kunne få dem til at sove på samme tid, nu.. not so much. Men selv om jeg er træt, så er det helt fantastisk, jeg er kun mig, jeg bestemmer selv hvad vi skal, jeg skal ikke forventnings atstemme med en anden part, argumenterer, diskuterer, whatever, jeg er bare mig og ingen andre og det er så skønt, jeg føler mig lettet (undskyld Søren) men vi var aldrig enige om hvad der skulle foregå, og alle vores “familie udflugter” var præget af små diskussioner, par i mellem, alt det er væk, som i V Æ K.

Det er første gang laaaang tid jeg er glad i den her ferieperiode, at jeg oprigtig hygger mig og ikke tæller minutter til de skal jo vuggestue igen, til jeg får en pause. Jeg er fyldt med energi, det er så skønt og det skønneste er at vi er flyttet til en bydel, FYLDT med legepladser! Her er fantastisk.

og det er altså ikke for at sige Søren er roden til alt ondt, vi tyngede hinanden ned, der skal to til tango, jeg kan bare mærke at det har haft et total positivt udfald for mig, jeg føler mig som en bedre mor ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er der med de der tænder?