Pølser i realityland!

Hvad er der med de der tænder?

Når ja, inden det går løs, så ved jeg allerede at flere har studset over mine tænder eller mangel på samme..

Jeg mangler nemlig 2 tænder i over munden, jeg har et utroligt flot kanin smil. Mange er meget spekulative, og det kan jeg godt forstå, men jeg kan love jer at det intet har med hygiejne at gøre. Det er medfødt, faktisk er mine tænder kastet ind i munden på mig med en håndgranat. De manglende tænder har jeg dog arvet fra min mor, resten har jeg selv anskaffet mig.

Det er sådan at mine 2 fortænder (de 4 første tænder er fortænder, til dem der er i tvivl) aldrig har været der, jeg er simpelthen født uden! jeg havde mælketænderne, de blev så rykket ud, faktisk fik jeg da jeg var 11 år gammel rykket 7 mælketænder ud på en gang, fordi jeg var så langsom til at skifte tænder, herunder mine manglende fortænder. Siden har de ikke været der.

Andre tandproematikker har været en hjørne og en kindtand der havde byttet plads, en 6 års tand der voksede vandret, en anden skrå (håndgranat sagde jeg jo!) Det har betydet alverdens bøjler og intet mindre end 3 operationer i munden, jeg havde togskinner på helt indtil jeg blev 16 år. skønt!

Men det er kun de sidste 2 år jeg har rendt tandløs rundt, jeg har altid hadet det! jeg havde i togskinne-tiden tænder sat fast med togskinnen, da den røg fik jeg broer, tænder limet fast til nabo tænderne, men de begyndte også at falde af, så jeg fik en smile protese, en protese jeg først kom til at smide ud med skraldet, fordi jeg er så mega klog, og da jeg så fik en ny og var 2500 kr. fattigere, ja så stod jeg en dag på en bro, og nyste, ud fløj den og ned i Gudenåen, det tog jeg som et tegn, jeg skulle være tandløs, det var skæbnen!

så nu jeg tandløs, noget nogle rigtig kan more sig over, heldigvis får jeg en skønne dag implantater, det er jeg berettiget til, men da det er en operation der kræver narkose og godt kan gøre at man er smerte påvirket en rum tid efterfølgende, ja.. så har tidspunktet med 3 så små børn ikke været der endnu, jeg når det heldigvis nok, det er bare tænder, min charme sidder andre steder ?

Skriv en kommentar

  • Camilla

    Ej hvor sjovt! Det lægger og så til min familie at mangle de to tænder, Min oldefar, bedstefar og to små søstre mangler dem, bliver spændende at se om det er gået videre til mine to børn eller Min niece 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pølser i realityland!