Negativ for en stund!

Et brud har mange ansigter!

Det hele er så uvirkeligt lige nu, mest af alt fordi vi stadig bor sammen, det er utroligt svært at forstå at om kun 2 dage, så er det slut, for altid. Derfor er jeg også glad i løbet af dagen, jeg er glad, jeg er mig, jeg er Luna, jeg pjatter med Søren inden han tager på arbejde, og jeg tager mig selv i fortsat at tænke på os som værende et par, tænke på fremtiden.

Alt vender når jeg så sidder her om aftenen, når der er stille, børnene sover og Søren er på arbejde, tankerne flyver rundt, jeg kan mærke at jeg fortryder, for hvordan skal jeg klare mig uden ham? Jeg kan mærke jeg bliver ulykkelig, fordi jeg ved at jeg er nød til det, der er ingen vej tilbage! Jeg kan mærke jeg får lyst til at kaste op af afmagt, tanken om det er slut gør ondt, tanken om at han måske finder en ny er smertefuld og tanken om at kærlighed er langt fra mig igen gør ondt!
Det handler ikke om jeg har behov for at finde en ny, slet ikke, men jeg ved også at jeg er i en position med 3 så små børn, børn jeg giver så meget af mig selv, at det vil være en stortset umuligt at finde kærlighed igen, og det skræmmer mig, for i 6 år har jeg været et vi og ikke et mig, jeg ved ikke hvordan man gør, jeg er fucking tryghedsnarkoman!

Jeg bliver ramt af dårlig samvittighed og skyldfølelse, det gør ondt at drengene fremover ikke skal vokse op med mor og far, også selvom det er for det bedste, så føler jeg mig mega egoistisk, det er MIN skyld, det er MIT valg også selvom det er for det bedste, men stadigvæk er det MIG der udsætter mine børn for det.

Og sådan fortsætter det i ét væk, så græder jeg, så får jeg ondt i maven, så fortryder jeg, så ligger jeg i fosterstilling, følelserne tager overhånd og jeg er ude af stand til at tænke eller handle, jeg ligger bare der og synes hele verdenen er uretfærdig og ved slet ikke hvordan jeg skal komme ud på den anden side!

Det absolut sværeste er at anerkende de her følelser, det er jo MIT valg, så hvorfor græder jeg, jeg kan mærke at omverdenen forventer jeg er glad og tilfreds, “det var godt jeg kom ud af det, endelig”, det er som om at det IKKE ligger i kortene jeg er ked af det, for alle vidste jo det var for det bedste, jeg er stærkt, jeg kan godt klare det.. og selvfølgelig kan jeg det, men derfor er jeg stadig bund ulykkelig, og overstående gør bare at jeg føler mig forkert. Så oveni at jeg føler et spektrum af følelser, så føler jeg mig også forkert. Intet er sort/hvidt, men er ikke blot lykkelig fordi man er den der tager valget, et brud har mange ansigter!

Skriv en kommentar

 • Susanne

  Kære Luna

  Jeg føler med dig har selv for knap 3 år siden været igennem det samme var sammen med ham i 11 år men til sidst kunne jeg bare mærke at nu var det nok hvis jeg skulle kunne passe på mig selv og min 7 årige søn så måtte jeg sige stop og da jeg gjorde det var det som om hele min omverden sprang i luften med det har vi prøvet at fortælle dig i over 5 år at du skulle og det vidste vi godt ville være det bedste for dig mm og både før jeg tog valget men også det næste år efter kæmpede jeg med alle de tanker du beskrev alså alle de der hvad nu og kan jeg overhovedet klare mig og er jeg selvisk når jeg nu skiller min søn fra sin far og mange mange flere..

  Men søde Luna jeg ved godt det er hammer hårdt lige nu men med tiden blir det nemmere med tankerne og du er en stærk kvinde der nok skal klare dig og husk på der er en grund til du tog dette valg jeg kan kun ud fra hvad jeg har læst gætte på at det er med tanke på dig selv og dine drenge for at dine drenge kan få den bedst mulige opvækst med en glad mor med overskud til dem.

  Alle de bedste tanker her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Warren Zorn

  wow det er top gay det du har gang i her.
  når jeg kigger på dig, kommer janteloven op i mig, fordi du er så træls og grim at se på og samtidig utrolig uintelligent at høre på..
  jævn falsk person det er jo MIT valg bla bla, alle vidste det var forkert og det var godt jeg kom ud af det, endelig fucking egoist, og bagtaler.
  du finder ihvertfald ikke kærlighed igen så længe du udstiller dig selv her inde så falsk og dum.
  måske en der ikke kan læse?
  hverken dit klamme sind eller din dumme tekster.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negativ for en stund!