Der findes 2 slags mennesker på facebook!

Hvad sker der for 2018?!

2018 årha hvor jeg så frem til at møde dig, jeg var sikker du skulle byde på nye og spændende tiltag, men i stedet valgte du at feje benene væk under mig og byde på knap så fantastiske tiltag. For hvad har vores 2018 gået med, indtil videre? SYGDOM..

Som 99% af resten af befolkningen har vi været ramt af den kære influenza epidemi, af 2 omgange har jeg været syg, først med 40 i feber og en lille uge senere med hoste, snot og ondt i halsen og feber i intet mindre end 2 uger i træk, 2 uger?! Derudover har jeg været ramt af bliste anfald i hele munden, jeg spiste ikke i 14 dage udviklede en regulær spiseforstyrrelse, et helvede. Søren var syg samtid som mig, og som alle mænd var han døden nær og det var selvfølgelig oveni mit forløb, så kunne vi supplere hinanden, nej?! Søren var jo død (måske nogen kender den problematik ?)  af 2 omgange har de store drenge været ramt af feber, heldigvis kun kortvarigt (jeg blamer amning og antistoffer) og nu senest, ligger jeg med en helt afkræftet Zilas på maven, temperaturen svinger mellem 40.0 og 40.5, når han ikke får Panodil, for det får han, for ellers kan han ikke spise, da han har ondt. Han vil kun sove på mit bryst, så jeg har ikke sovet i snart 48 timer, jeg er en zombie og kunne kaste op af udmattelse.

Så nu sidder jeg her i min tåge tilstand og tænker på hvad fanden der sker for 2018?! Hvorfor har jeg fortjent det her, fortjent sygdom, bekymringer, at være bagud i skolen på alle fronter og ja.. hvorfor?! Jeg sagde en gang altid at mine børn aldrig er syge, nu har de så også været mere syge i 2018 end de havde hele deres liv, så det hører du mig aldrig sige igen, aldrig. I stedet håber jeg på det drosler lidt ned og at 2018 fremadrettet bliver bedre, eller det ved jeg det gør, hvis bare vi forbliver raske selvfølgelig ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der findes 2 slags mennesker på facebook!