Hvem er jeg?

Uperfekt skaber vejen til perfektion ♡

Inde på de sociale medier der er vi alle gode til at fremstå mega perfekte, de perfekte værelser på instagram, de perfekte familiebilleder, alt er godt og fejlfrit, vi lever i en pseudovirkelighed, hvor øjebliksbilleder definerer os som mennesker. Derudover er der opstået den her tendens, hvor man bruger ufattelig meget tid på at udpege andres fejl, som en måde at gøre sig selv bedre, en måde at sætte sig selv i et godt lys på. Det sker hele tiden og især offentlige personer er ofre for den her tendens, de er et let bytte fordi de kan ses, høres og diskuteres, jeg har været der længe og det bliver kun værre, for er der nogen der bliver brugt til netop dette formål, så er det “De unge mødre”-deltagere, det erfarede jeg for et par dage siden, læs her.

Derfor kan jeg så også med stolthed i stemmen også sige at jeg IKKE er perfekt, jeg glemmer nogen gange vådservietterne og må tænke i alternativer, jeg kan komme til at hæve stemmen i pressede situationer, jeg kan græde om kap med mine børn, og det er ikke altid mine børn lytter på mig. Listen er lang, for jeg er kun et menneske! Og de øjebliks billeder nogen ser, og oplever af mig i min rolle som mor, de behøver ikke at definerer mig som den mor jeg reelt er, det glemmer folk bare. Fordi Zacharias en dag er “ulydig” på vej hjem fra børnehave, så ser det måske helt anderledes ud når vi er hjemme eller dagen efter. Jeg gør mit bedste og selvfølgelig ærger det mig på sin vis at jeg ikke er perfekt, jeg vil jo gøre det bedste for mine børn, men børn er også nød til at opleve det uperfekte og fejl, for ellers kan de jo aldrig selv bearbejde det, hvis de ikke ved at det findes. Derfor tror jeg faktisk også på, at det uperfekte skaber vejen til perfektion.

Når det hele er ekstra træls og presset og jeg føler jeg fejler bigtime, så læser jeg altid citatet af Jesper Juul, Danmarks bedste familie terapeut

 Det er slet ikke så farligt at være uperfekt ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?