Om stilhed, nyheder og helt nye tiltag!

Om stilhed, nyheder og helt nye tiltag!

Kan i se det? Har i lagt mærke til det? Hvis ikke så er bloggens navn definitivt ændret, Lunamunk.dk (mega opfindsomt!) jeg er bare nået til et punkt hvor jeg er mere kendt for at være Luna, her tænker jeg blandt andet på #jegstøtterlunamunk, og derudover så gør min kommende deltagelse i “De unge mødre” jo også at jeg bliver kendt for at være MIG.

Og ja, den er god nok, jeg skal være med i “De unge mødre”!Jeg forstår udmærket godt at det er blevet taget blandet imod, jeg havde virkelig heller ikke forventet andet, men jeg har taget en velovervejet beslutning, og nej.. Jeg frygter ikke fordømmelse, jeg er prøvet at blive lagt for had af hele Danmark, det var ikke slemt, for jeg ved heldigvis at folk der har et behov for at nedgøre andre, jamen det er også folk der har det svært, og hey.. Måske kan jeg være med til at øge deres selvværd, at det så er på bekostning af grimme gloser og skaberi, so be it, jeg gør noget godt, ikke? 😉

Jeg har selvfølgelig været MEGA optaget af at få det her i gang, vi har optaget rigtig meget og det har været super sjovt og spændende. Derudover har jeg formået at ligge syg i små 14 dage, med voldsom høj feber og et renden ind og ud fra lægen i et væk, det har været pisse super hårdt og en røv måde at starte 2018 på! Men jeg trøster mig med at det kun kan gå fremad, at jeg har taget min tørn for i år og nu er klar på foråret og min præmierer som tv-kendis, høhø!

Så velkommen til min nye blog, velkommen til nye tider og helt nye tiltag og ikke mindst så håber jeg at i glæder jer, til at se mig på skærmen, jeg er i hvert fald utrolig spændt, dog går der liiige lidt endnu før jeg har min debut, (jeg skal nok råbe højt, når vi når der til!) Jeg håber ikke at i er blevet helt skræmt, jeg er stadig mig Luna og jeg ændre mig ikke blot fordi jeg er med i et TV-program <3

Se lige hvor stor Zilas er blevet! ???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om stilhed, nyheder og helt nye tiltag!